Luvi

Luvi (Dix Point Oy Ltd) perustettiin vuonna 1991 tekemään harmaista toimistoista vihreitä ja viihtyisiä. Kun ihmiset voivat hyvin, he luovat uutta ja synnyttävät menestystä. Tähän yksinkertaiseen filosofiaan toimintamme perustuu tänäkin päivänä.

Harmaudesta hektisyyteen

Toimistotilat ovat muuttuneet ja niin on vihersuunnittelukin. 90-luvulla traakkipuita ja peikonlehtiä tuotiin toimistoille piristämään pelkistettyjä tiloja ja vaimentamaan avokonttorien melua. Tänä päivänä faksilaitteet ovat vaihtuneet piippaaviin puhelimiin ja avokonttorit luoviin monitilatoimistoihin.

Nykyajan toimistojen haaste ei siis ole harmaus vaan hektisyys ja jatkuvat aistiärsykkeet. Luonnon tuominen työtiloihin alentaa stressiä ja lisää keskittymiskykyä. Näin ollen vihersisustus on olennainen osa nykyajan tilasuunnittelua ja toteutustavat paljon enemmän kuin peikonlehti ja traakkipuu.

Ei siinä ole mitään monimutkaista. Luova ja vihreä työtila, parempi tuottavuus.

Luvi – Luovuus, vihreys ja visio

Luvi aloitti toimintansa nimellä Dix Point Oy vuonna 1991. Yrityksen perustivat luomuviljelyn pioneerit Tapio ja Terhi Lehtinen kun perhe siirtyi maalta kaupunkiin. Vuonna 2017 tytär Tiia Wahlberg päätti jatkaa perheyrityksen toimintaa. Päätös ei kuitenkaan ollut suoraviivaisen yksinkertainen, vaan kypsyi vuosien mittaan. Terveystieteiden opinnot sekä laaja kansainvälinen kokemus nostivat esille kysymyksiä, kuten millaisessa ympäristössä parhaat ideat syntyvät ja miten saada aikaan suorittamatta?

Tutkimukset osoittavat, että jo 15 minuutin oleskelu rauhallisessa ympäristössä rentouttaa ja vähentää stressiä. Kun aivot lepäävät, luovuus kukkii. Luvi pyrkii lisäämään kiireetöntä tehokkuutta suomalaisilla työpaikoilla. Toimitilojen kautta on myös mahdollista konkretisoida yrityksen identiteetti ja osoittaa, että työntekijöistä välitetään.

Luotettava vihreä kumppani

Luvi nojautuu vanhaan ja kurkottaa tulevaisuuteen. Luvi on valikoinut kumppanikseen kansainvälisiä vihersisustuksen edelläkävijöitä, kuten hollantilaisen NextGen-viherseinävalmistajan. Samalla uuden sukupolven tukena on vuosikymmenten aikana kertynyt kasvituntemus, huippuunsa hiotut huoltoprosessit sekä kokenut henkilökunta.

Ennen kaikkea olemme kuitenkin olemassa asiakkaitamme varten – meillä toimitaan ja toteutetaan.

Yhteystiedot

Puhelinnumero

Myynti, Suunnittelu, Huolto:
Tiia Wahlberg +358 50 521 3797

Laskutustiedot

Ostolaskujen vastaanotto
Verkkolaskuna 003708633531
Verkkolaskujen välittäjä 003708599126 (Liaison)
Sähköpostitse fennoa.FI.P.129311-7@docinbound.com

Postitse
Dix Point Oy
PL 60665
01051 LASKUT